Arthur

Hoi, Ik ben Arthur Krijgsman, man van Kristel en papa van Melvin en Tiemon. Op dit moment ben ik, naast mijn werk als kinder- en opvoedcoach/pedagogisch medewerker, ook leraar in het primair onderwijs (www.meesterarthur.nl) en fotograaf bij Artstel Fotografie (www.artstel.nl). Juist door al die verschillende werkzaamheden te combineren blijf ik in de praktijk staan en kan ik jou zo helpen met praktische ‘problemen’.

Werk

Sinds 2018 ben ik volledig ZZP-er. Ik bied mezelf aan als coach, pedagogisch medewerker, spreker, leerkracht po, fotograaf en heb veel kennis van ICT-gerelateerde werkzaamheden. Leuk om het zelf te doen! Doen waar mijn hart ligt en dat mijn werk mogen noemen.

Opleidingen

Naast MBO en HBO heb ik verschillende toepasbare trainingen en cursussen gevolgd en houd ik mijn kennis telkens bij. Uiteraard ben ik in het bezit van een VOG.

Mijn eerstvolgende trainingen zijn:

  • Srum and Agile basis
  • Sociocratische kringmethode
  • Videografie

De boeken die ik onlangs heb gelezen/aan het lezen ben:

  • De TED-methode (spreken in het openbaar)
  • 99 Problems, but the Boss ain’t ons (over zelfsturende organisaties)
  • Durf te leiden (over kwetsbaar leiderschap)
  • De boeken van Janusz Korczak