Praktijk

Kindercoach/pedagogisch medewerker

Als kinder- en opvoedcoach kan ik jou als ouder helpen met ‘problemen’ en vragen over alle voorkomende ‘opvoedkwesties‘.

Ik heb ervaring als pedagogisch medewerker en verhuur ik mezelf daar waar mijn hulp nodig is in het onderwijs en/of in de kinderopvang.

Ik geef trainingen en workshops over Opvoeden zonder straffen en belonen, leraarschap vanuit je hart en kinderen een stem geven.

De coaching/begeleiding die ik bied is voor gezonde ontwikkelingsgerelateerde (opvoed)vragen.

Boosheid-meter in gebruik door modellen Maud en NienkeIn mijn rol als kindercoach leer ik jou en je kind hoe je zelf een ‘problemen’ gemakkelijker kunnen oplossen/omdenken. Vanuit de coaching gaan we samen vooral op zoek naar wat werkt! We vinden samen de wegen die voor jou en je kind leiden naar een oplossing. Dat is altijd maatwerk, want ieder mens is uniek.

Ik voer mijn praktijk in IJsselstein (bij Utrecht), maar ben in heel Nederland inzetbaar. Tijdens het maken van de afspraak spreken we de meest geschikte locatie met elkaar af.

Openingstijden

Je kan ieder moment een afspraak maken via het contactformulier, of door een mail te sturen naar mail@kindercoacharthur.nl. Binnen 24 uur krijg je een reactie.
Het kan voorkomen dat er een wachtlijst is voor het maken van een afspraak.

Tarieven

Voor individuele coaching reken € 59,- per sessie  inclusief btw.
Een sessie duurt ongeveer 1 uur.

Voor pedagogisch werk in scholen of in de kinderopvang (bso) reken ik €35, – per uur inclusief btw (bij minimale afname van 4 uur). 

Buiten IJsselstein (Ut) reken ik €0,19 per kilometer.

Tot 24 uur tevoren kan je kosteloos een afspraak annuleren.

Talent laten groeien kaartje

Algemeen individuele coaching

 • Verwijzing door je huisarts, Centrum Jeugd en Gezin of school kan, maar is niet noodzakelijk.
 • Kindercoaching wordt in de meeste gevallen niet vergoed door de verzekering.
 • Ik raad je sterk aan om er als ouder altijd bij te zijn tijdens de sessies. Zo kunnen we samen zoeken en vinden we wat voor jouw situatie het beste werkt en waarmee je jouw kind thuis verder kan helpen. Je laat je kind toch ook niet alleen bij de huisarts komen? Dat geldt in mijn ogen ook zo voor een afspraak met een coach.
 • Aan het eind van iedere coaching bespreken we of en wat er nog meer nodig is.
 • De praktijk wijst uit dat er na 1 tot 3 afspraken al veel verandert in je situatie.
 • Je wordt doorverwezen wanneer daar aanleiding voor is of wanneer andere hulp beter aansluit op de vraag van jou of van jouw kind.
 • Het is de bedoeling dat je direct na de sessie betaalt.
 • Je mag van mij een verplichting tot inspanning verwachten. Dit betekent dat ik alle kennis, ervaring, vakkundigheid en professionaliteit die ik bezit zal inzetten.
 • Je bent zelf verantwoordelijk voor het behaalde resultaat ter verbetering. Keuzes en beslissingen die jij neemt voor jezelf en je kind zijn je eigen verantwoordelijkheid.
 • Ik heb geen overleg met ex-partners, scholen, artsen en andere derden. Als het nodig is ondersteun ik jou en jouw kind natuurlijk wel in het voorbereiden van gesprekken met die derden.
 • De coachingsgesprekken zijn vertrouwelijk.
  Mochten er echter signalen zijn die de veiligheid van jou en/of jouw kind in gevaar brengen, dan zal ik dit bespreken met derden (bijvoorbeeld familie, school, veilig thuis).
  Dit wordt altijd eerst met jou besproken en is conform de wettelijke meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling.
 • Heb je een vraag of een klacht, neem dan contact met me op zodat een oplossing gevonden kan worden voor jouw situatie. Als er een conflict is van welke aard dan ook, dan proberen we dat in eerste instantie zelf op te lossen. Lukt het niet het conflict op te lossen dan kan juridische conflictbemiddeling ingeschakeld worden.

Algemeen Kinderopvang / BSO

 • Bij inhuur van mij als pedagogisch medewerker (pedagoog) geldt deze overeenkomst: ‘Modelovereenkomst Kindercoach Arthur‘. Op die manier is het (ook voor de belastingdienst) duidelijk dat wij een tijdelijke overeenkomst hebben, geschikt als ZZP-opdracht. Mocht je deze overeenkomst op bepaalde punten anders willen hebben, specifiek gericht op jouw organisatie, is dat in overleg altijd mogelijk.
 • Als je gebruik maakt van Tadaah als bemiddelaar, geldt ook de hierboven genoemde modelovereenkomst, maar mag ik alleen via Tadaah worden ingehuurd (zoals allebei ook in hun voorwaarden staat). Overleg dan eerst met mij (contact) of ik beschikbaar ben en zet daarna een opdracht klaar, waarbij je alleen mij uitnodigt.
 • Bij iedere opdracht heb ik een geldige VOG bij me die ik op verzoek kan laten zien.
 • Ik ben inzetbaar in heel Nederland.
Scroll naar boven